Klinicky ověřeno

blue®m is ontwikkeld en getest door dental professionals. Al het onderzoek wordt uitgevoerd door toegewijde, praktijkgerichte internationale professionals in nauwe samenwerking met gerenommeerde universiteiten. Maar gelukkig hoef je niet alle literatuur te lezen om te weten wat onze producten met jouw lichaam doen. En mocht je dat wel willen lezen, kan dat hier.

Nebylo testováno na zvířatech

Eerlijkheid staat bij ons boven perfectie. Wij streven ernaar om elke dag zo goed mogelijk te handelen en het liefst nog net iets beter dan de dag ervoor. Wij geloven dat hoogwaardige verzorgingsproducten niet ten koste mogen gaan van dieren, daarom zijn alle blue®m producten dierproefvrij. Beloofd!

Šetrné k životnímu prostředí

Wij geloven dat het leven een wonder is, niets is vanzelfsprekend. En dat is ook hoe wij handelen. Het is onze plicht om zo goed mogelijk voor deze wereld te zorgen. Wij werken dan ook het liefst samen met producenten en leveranciers die deze visie delen. Daarnaast bevatten alle blue®m producten bewust geselecteerde ingrediënten en compenseren we voor de inzameling, sortering en recycling van verpakkingsmateriaal. Het is onze missie voor komende jaren om nog meer mooie duurzame projecten te steunen en zelf op te zetten.

Oceňováno odborníky

Het is onze missie om voor jouw gezondheid te zorgen. Wij hebben niet alleen al onze energie gestoken in de ontwikkeling van de producten, maar ook ons hart en ziel. Waarschijnlijk is dat de reden dat we vier jaar op rij de ‘Beste Product van het Jaar’ verkiezing hebben gewonnen. Deze consumenten verkiezing is één van de grootste in ons land, waarbij de stem van de eindgebruiker bepalend is. Onze award-winnende producten op een rij: fluoridevrije tandpasta (2017/2018), mondwater (2018/2019), oral foam (2019/2020) en tandpasta met calciumfluoride (2020/2021). Het is een mooie beloning zo’n award winnen, maar als we echt eerlijk zijn… De beste beloning ben jij! Als we jouw gezondheid, jouw leven kunnen verbeteren, dan is dat onbetaalbaar.

Your cart is empty.